Over het leven en de dood, alles tussen hemel en aarde

Over Ursula

Mijn naam is Ursula Minarzik. Ik ben trotse moeder van 5 kinderen. Geboren in de jaren ’60 en dus inmiddels (net als vele leeftijdgenoten) het nodige meegemaakt.

IK BEN… daar stop ik altijd graag de zin, want dat is goed genoeg. Ik wil graag kort en bondig een aantal zaken toelichten. In mijn jeugd ben ik al op jonge leeftijd mijn vader verloren. Dit heeft een grote impact op mijn leven gehad. Het heeft mij gemaakt wie ik vandaag de dag ben, maar het was een hele reis.

In 1992 werd ik voor het eerst moeder. In de jaren daarna hebben we een prachtig koppel van in totaal 5 kinderen gekregen. Bij de jongste ging het bijna mis en heb ik een bijna-dood-ervaring gehad. Het is een ervaring die je alleen maar kunt delen met mensen die het hebben meegemaakt en je wordt er nog gevoeliger van. Ook hierin hoop ik wat voor anderen te kunnen betekenen.

Doordat ik zelf bewust door vele processen heen ging, heb ik op latere leeftijd vele studies en cursussen opgepakt, zoals onder andere de hypnotherapie en soulkey.
Ik kwam er al snel achter dat ik mensen graag wil helpen om, zoals ik dat noem, hun rugzak uit te pakken, zodat ik met behulp van diploma’s, intuïtief en als ervaringsdeskundige hulp kan bieden.

Door deze ervaringen ben ik in 2013 Engelhart gestart, wat inmiddels een mooie pagina op Facebook is met duizenden likes en volgers.

In 2020 ben ik gestart met Weightmanagement Valentus en zelf 30 kilo afgevallen. Ik help en begeleid je met het verliezen van gewicht, zodat je beter in je vel zit. Je kunt deze producten ook op de website vinden.

In 2021 kwam mijn krachtkaartenset uit met behulp van vele lieve mensen, waarin 55 liefdevolle boodschappen zitten van onze beschermengel Engelhart en andere spirits. Een krachtkaart brengt je een boodschap waardoor je verder groeien mag. Daarom komt hij op je pad.

In 2022 zijn we gestart met een Retreat in Mallorca waarin je een hele week voor en aan jezelf kunt werken. Voor info over een Retreat kun je met ons contact opnemen. In deze Retreats, maar ook gewoon in Nederland, geven we zowel in groepsverband als individueel op locatie Intuïtief schilderen met persoonlijke kaartlegging.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Je kunt altijd om een intake vragen en dan kijken we samen hoe ik je kan helpen.